Demonstracija uređaja Sanifico3

Demonstracija uređaja Sanifico3 za pranje i dezinfekciju tehnologijom ozona (O3) u Tvornici kruha Zadar. Demonstracija je uspješno izvršena na kalupima za pečenje kruha, na način da je provedeno odmaščivanje kalupa ozonom i uklanjanje zapečenih kora na površini kalupa.

zadar1

Tvornica kruha Zadar d.d. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, distribuciju i prodaju svježih i polupečenih pekarsko – slastičarskih proizvoda, te svježih i trajnih krem kolača i keksa. Gotovo sedamdesetogodišnja tradicija, oplemenjena novim razvojnim projektima i proizvodima i kontinuiranom nadgradnjom, garant je kvalitetne i svakodnevne opskrbe našeg tržišta uvjek svežim kruhom, pecivima, slasticama i ostalim pekarskim proizvodima.
Tvornica kruha Zadar d.d danas zapošljava gotovo 300 radnika, koji rade u centralnom pogonu u Zadru, te više izdvojenih pogona od Splita, preko Šibenika i Biograda, do Novalje na otoku Pagu. Tvrtka uskoro seli svoj centralni proizvodni pogon na novu lokaciju u Gaženici čime će još više unaprijediti kvalitetu svojih proizvoda i ukupan servis svojim partnerima. Tvrtka je umnogočemu specifična u odnosu na druge slične tvrtke, prvenstveno iz činjenice što svojom raznovrsnom ponudom uspješno spaja tradiciju i nove tržišne trendove.

zadar2

Tel. +385 1 3707 010
Fax. +385 1 3774 199
Email. gajeta@zg.t-com.hr
Adresa. Črnomerec 63, Zagreb